KoorBusiness

koorpromotie | grafische vormgeving | webdevelopment
advies | training | workshops

KoorBusiness is een samenwerkingsverband van professionele musici met verstand van zaken. Ideale partners voor spelers in de koorwereld die zich realiseren dat een beetje extra zakelijk inzicht vanuit een artistiek fundament heel veel meerwaarde kan geven.  

KoorBusiness logo 2016 liggend

Focus op de Nederlandse Koorwereld
Met bijna 25 jaar ervaring op de brug tussen bedrijfsleven én de brede Nederlandse koorwereld, levert Koorbusiness diensten aan de koorwereld die opvallen door hun heldere communicatieve kracht.

In een land waarin zo’n 1,7 miljoen mensen in meer dan 20.000 geregistreerde en gelegenheidskoren actief zijn, is het belangrijk dat je weet wie je doelgroep is. Door je te focussen op je echte doelgroepen via de meest effectieve kanalen, kun je vaak heel veel tijd en energie besparen.

Neem dus gerust contact op voor ondersteuning bij de organisatie of promotie van een concert of evenement. Van full-service management tot onderscheidende vormgeving.

Bruggen slaan naar het bedrijfsleven
Vanuit diepe, actieve ervaring in de kunstensector geeft KoorBusiness ook inspirerende workshops en trainingen voor onder meer teambuilding. Met muziek of beeldende kunst als middel stemmen we letterlijk onderling af voor een effectievere samenwerking. Maar kunst en muziek kunnen in de meeste organisaties veel meer betekenen. Neem daarvoor gerust contact met ons op, bijvoorbeeld voor onze Quick Scan “Return on Art”.

Geïnteresseerd? We komen graag met je in contact om te kijken hoe we kunnen helpen! Stuur een e-mail naar info@koorbusiness.nl of vul onderstaand formulier in. We nemen dan spoedig contact met je op!


Informatieaanvraag