In november 2020 publiceer ik mijn eerste eigen boek “BBQ52 – The Cooking Conductor” vanuit Guardian Publish, een handelsnaam onder Voogd Consultancy.

 


Publicatie

Titel: Van Groentje tot Big Green Egger
Subtitel: BBQ52 – The Cooking Conductor
Uitgever: Guardian Publish

Eerste druk: Oplage 1.500 (initieel)
Uitgave: 248 pagina’s luxe gebonden pagina’s in full colour
Formaat: 225×280 mm

Korte inhoud:
BBQ52 is een veelzijdig bbq-boek vol lekkere recepten en fraaie foto’s. Het is bovendien een inspirerende jaarverslag van een dirigent die als ervaren hobbykok en beginnend Grillmaster van de Achtertuin in Hollands weer en wind buitenkookt op een kamado. Het boek neemt de lezer mee in zijn ontwikkeling, de heerlijke resultaten én de leerpunten, vertaalt in een heldere handleiding voor het werken met een kamado (of verglijkbare afsluitbare barbecues).

Alle kennis, ervaringen zijn vanuit een gebruikersperspectief geschreven en hebben meer dan 100 originele recepten opgeleverd waarbij alle technieken van de kamado worden toegepast. En heel veel meer!

Het kookboek kun je hier bestellen.