art director | consultant | dirigent

Roy VoogdCommunicatie is mijn vak, dat doe ik als dirigerend ondernemer en als ondernemend dirigent. Voedend hiervoor zijn mijn gecombineerde opleidingen op het Conservatorium en Nyenrode University.


Ondernemer
Sinds 1994 ben ik zelfstandig ondernemer in marketing en communicatie binnen Profound Groep – makers van meerwaarde. Het prachtige Engelse woord ‘profound’ staat centraal. In het Nederlands helaas niet in een woord te vangen. Diepgang, grondig, wijs, omvangrijk. Woorden die de belofte benaderen.

Consultant
Als je doet wat je deed, krijg je wat je altijd kreeg. Het klinkt zo simpel. Waarom hebben we Albert Einstein dan nodig om ons dat inzicht te verschaffen? Vanuit mijn dagelijkse balans tussen interpretatie, creatie, realisatie en interactie adviseer ik tevens -denkend en al doende- organisaties op het brede gebied van community building, events, communicatiestrategie en beleidsvorming. Op het kruispunt tussen kunst en bedrijfsleven werk ik bovendien met managementteams om -met muziek als middel- beter op elkaar af te stemmen.

Art director
Vanuit de Profound Groep ontwikkel ik grafische concepten en begeleid daarbij mijn team in de ontwikkeling en realisatie van middelen die communiceren. Oogstrelend, bij voorkeur met gevoel voor eenvoud, zonder het detail uit het oog te verliezen. De menselijke maat motiveert mijn creativiteit als onuitputtelijke bron van inspiratie.

Dirigent
Muziek is mijn passie en oorsprong, dus als je van je beroep je hobby maakt, stijgt niet alleen je motivatiekracht met sprongen, maar ook het plezier dat je er mee beleefd! Dirigeren doe ik als een professional, maar voor mij is het de sport in de avond. Altijd weer heerlijk om op een mooi niveau met muziek actief te mogen zijn! Als dirigent ben ik verbonden aan het projectkamerkoor Chanto Chiaro in Den Helder, het projectkoor van GO! Gooise Opera, het Goois Vocaal Ensemble in Naarden-Vesting en het Kranenburgh Vocaal Ensemble in Bergen (NH).

Artistiek leider
Het Vestival Vocaal, De Gooise Korenweken en de Gooise Opera GO! zijn initiatieven die ik vanuit Stichting Amateurkoor aanstuur. Ik ontwikkel, realiseer en bewaak de artistieke uitgangspunten en creëer op organische wijze teams om mij heen die -net als ik- geraakt (willen) worden door het plezier van zingen en samenwerken. Altijd zoekend naar raakvlakken die verbinden, ontstaat over en weer de inspiratie en motivatie die tot prachtige evenementen leiden.

Je weet me te bereiken als ik wat voor je kan betekenen!

Roy Voogd

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *