Change? Yes I Can!

Paper plane ChangeEenentwintig jaar. Voor velen een magisch getal dat samenhangt met volledige wasdom. Voor mij een periode die vooral verandering markeert. Verandering, altijd een spannend momentum, zeker als de stappen die je zet groot, héél groot zijn.

Onlangs heb ik mij samen met mijn zakelijk partner in het diepe gegooid door onze onderneming voor marketing en communicatie na eenentwintig mooie en leerzame, maar ook op zijn tijd woelige jaren samen te laten gaan met een tweetal mooie bureau’s in Alkmaar. In de samenhang is een bedrijfsgroep ontstaan die krachtige communicatie-oplossingen biedt, van eigen ontwerpstudio en digitale marketing tot een complete drukkerij, een van de grotere zelfs in Noord-Holland-Noord. De Profound Groep maakt de cirkel compleet met haar landelijke focus op strategische marketing en communicatie.

Een enorme verandering waar uiteraard vele gesprekken aan vooraf zijn gegaan. Mooie gesprekken, omdat je met elkaar weet dat je in de samenhang enorm aan kracht, expertise én mogelijkheden wint. In stilte voorbereid en nu in alle rust aan het uitrollen. Want haast hebben we niet en we nemen graag de tijd om de nieuwe harmonieën de gelegenheid te geven om de ruimte te verkennen.

Met deze veranderingen verandert ook mijn rol in de onderneming enorm. Het komende jaar komt voor mij de focus te liggen op strategie en beleid. En verandering. Want na eenentwintig jaar is het tijd om mijn horizon te verbreden. Of misschien juist wel met meer focus iets kleiner te maken…

Creativiteit. Management. Beleid. Kunst.

Het zijn voor mij de vier kernwoorden waarmee ik om mij heen ga kijken om te zien hoe en waar ik nieuwe meerwaarde kan gaan ontwikkelen. Vanuit mijn enorme ervaring in ondernemerschap, leiderschap en bestuur heb ik mijn ogen opengezet en leg mijn oor te luisteren. Gelukkig heb ik geen haast, maar mocht je een uitdaging weten waar ik mijn tanden in kan zetten, dan weet je me in ieder geval te bereiken:

Roy Voogd – maker van meerwaarde
0653 332 662  |  id@royvoogd.nl